Vilkår og retningslinjer

Hva er Magasinet på Reisefot?

Magasinet på Reisefot er et digitalt magasin med fokus på reiseliv. Vi formidler artikler og bilder gjennom nettside og et digitalt magasin som gis ut inntil ti ganger i året.

Vi følger pressens Vær varsom-plakat. Dette innebærer blant annet at Magasinet på Reisefot har et klart skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Alt kommersielt  innhold som betalt innhold, sponset innhold m.m. skal være merket .

Magasinet på Reisefot tar ditt personvern og din datasikkerhet på alvor. Våre retningslinjer for personvern er regulert etter GDPR(EUs personverndirektiv) og norsk lov.

Personvern

Gjennom å bruke våre nettsider vil vi kunne hente inn data gjennom informasjonskapsler. Ved å aktivt melde seg på nyhetsbrev og gratis digitalt abonnement godtar du også at vi henter inn og bruker personopplysninger for å tilby deg tjenesten.

Nedenfor vil vi forklare hvordan vi henter inn data og ivaretar ditt personvern. Du kan også lese om dine rettigheter.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er personlig eller upersonlig data som kan knyttes til deg slik som navn eller fødselsdato.

Hvordan beskyttes dine personopplysninger?

Magasinet på Reisefot er en sikker nettside beskyttet med SSL-kryptering. Personlig informasjon vil bli lagret trygt og utenfor rekkevidde for andre parter enn Magasinet på Reisefot.

 

Denne informasjonen henter vi inn:

 

  1. Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på Magasinetreisefot.no. Informasjonskapsler er informasjonsfiler som lagres i din nettleser for at våre tjenester skal fungere best mulig og for at vi kan innhente data om trafikk på vår nettside.

Ved å benytte vår nettside og våre tjenester samtykker du til at vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettsiden og for informasjonshenting.

Når du entrer siden for første gang vil du bli bedt om å godta at vi bruke informasjonskapsler. Enkelte informasjonskapsler er svært viktige for at nettsiden vår fungerer, og de henter ikke inn informasjon. Disse er du nødt til å godta for å bruke siden. Informasjonskapsler som henter inn informasjon fra din bruk av siden kan du velge å godta eller ikke godta. Du kan når som helst endre dette enten fra vår side eller fra innstillingene i din nettleser.

Hva bruker vi informasjonskapsler til?

Enkelte informasjonskapsler brukes til å bedre funksjonaliteten til nettsiden. Informasjonskapsler som henter ut data fra bruk gjør det mulig for oss å se hvor mange sidevisninger enkelte artikler har, om siden er besøkt fra data eller mobil eller lignende anonyme parametere. Informasjonskapsler brukes også til å tilpasse annonser til deg.

Denne informasjonen blir brukt som data for våre annonsører og for vår eget bruk i utvikling av nettsiden. Innhenting av bruksdata skjer gjennom Google Analytics. Informasjonskapslene vi bruker kan ikke knytte din bruk opp mot ditt navn, fødselsdato eller lignende personlige opplysninger.

  1. Nyhetsbrev

Dersom du tegner deg opp for å motta nyhetsbrev og gratis digitalt abonnement på epost vil du bli bedt om å godta vilkår tilknyttet denne tjenesten.

Ved å godta å få tilsendt nyhetsbrev og magasin på epost godtar du at vi innhenter følgende informasjon: Navn og epostadresse.

All personlig informasjon innhentet gjennom nevnte tjeneste blir lagret trygt og vil ikke bli delt med tredjeparter.

Dine rettigheter

Dine rettigheter er nedfelt i EUs personverndirektiv som du kan lese her.

  1. Du kan når som helst be om bekreftelse på hvilke data vi lagrer om deg og se hvilke informasjon vi lagrer.
  2. Du har rett til å få informasjon korrigert eller fjernet.

Dersom du ønsker å benytte deg av dine rettigheter kan du kontakte oss på følgende mail: emil@magasinetreisefot.no.

Vårt nyhetsbrev kan du melde deg av fra linken nederst i mailen.