Direkte til spennende Dubai

Exterior-Nightshot-over-water.jpg

Adress Jumeirah Resort som åpner i desember er bare ett av svært mange gode hoteller i Dubai. Og selv om prisene på alkohol er som i Norge, er det meste annet rimelig. Foto Address Jumeirah Resort.

Spennende Dubai er ett av reisemålene hvor du kan velge mellom direkte fly fra Oslo til Dubai med selskapet Emirates, eller spare noen hundrelapper på å bytte fly. I billetten til Emirates inngår også en omfattende forsikring for utgifter i forbindelse med Covid-19.

 

Priseksempler til Dubai i september

Dato avreise/retur 14 dager

Flyselskap

Pris

03

Turkish Airlines

3096

15

KLM

3103

15 DIREKTE

Emirates

4030

24

KLM

3099

24 DIREKTE

Emirates

4001

26

Aeroflot

3243

29

KLM

3099

29 DIREKTE

Emirates

4001

Eksemplene er innhentet 30. august og kan endre seg fra dag til dag

Behagelig å fly direkte til spennende Dubai

Hundrelappene du sparer på å bytte fly kan raskt få bein å gå på om du skal ha noe å spise eller å drikke på en flyplass. Dessuten er det kanskje ikke på flyplasser du ønsker å benytte tiden du har til ferie, men i spennende Dubai som har flotte resorter langs kysten til Den Arabiske Gulf.

Les mer: Bo på et Covid-19 sikkert hotell i Dubai

Dubai har de siste årene utviklet seg fra å være et emirat i De Forente Arabiske Emirater hvor du enten er på forretningsreise eller bytter fly på vei til andre steder i verden, til å bli et populært feriemål. De Forente Arabiske Emirater er kanskje “smellvarme” om sommeren, men når kulden setter inn i Norge er de et relativt nært reisemål med svært behagelige temperaturer.

Spennende Dubai er store flotte rene strender, gode hoteller til overkommelige priser, shopping og spennende opplevelser. Foto The Lazy Artist Gallery

Landet er muslimsk, men svært liberalt med hensyn til hvilke krav som stilles til turister med annen religion. Her er barer, puber og flotte nattklubber, de fleste samlokalisert med luksushoteller i ypperste klasse.

Tilbudet av restauranter er sannsynligvis det beste i noe land i denne del av verden. Prisnivået er høyt på alkohol, men oppveies av et enormt shoppingtilbud hvor priser er lave sammenlignet med mange andre land. Sammenlignet med for eksempel Gran Canaria, så er alkoholprisene to til tre ganger høyere. Men prisene for mat på restauranter er nesten det samme, mens vann og mineralvann er under halve prisen av Gran Canaria.

 

Les mer: Se hvordan du sikres mot Covid-19

 

Dubai ligger ved Den Arabiske Gulf

Skal du ta drosje er det rimeligere enn på Gran Canaria, mens annen lokal transport er lavere. Og skal du finne flotte tilbud i shoppingsentere er de få steder med større tilbud.

Ønsker en å slikke sol og nye dagene på sandstrand, er det store flotte rene strender i spennende Dubai, – den viktigste byen i De forente Arabiske Emirater. Dessverre er det mange som sjekker alkoholprisene som er en tanke høyere enn i Norge, og derved fastslår at Dubai er et dyrt sted, Sannheten er at restaurantprisene er 40 til 50 prosent lavere enn i Norge. I tillegg er kvaliteten du får på hoteller mye høyere til en atskillig lavere pris enn i Norge.

Se priser til flere reisemål her

Tekst Terje Engø

terje@magasinetreisefot.no

Klikk på bildet og les dette flotte magasinet gratis:

scroll to top