Smaken av Latvia – nytt magasin

C14B7484-scaled.jpg

Hent inspirasjon for en reise til Latvia i vårt nye magasin. Foto Ingar Næss

Latvia er mest kjent for hovedstaden Riga. Nå kan du bli med Magasinet Reisefot på en spennende reise til både Latvia og flere andre latviske byer. En spennende reise i vakker natur, mat og drikke, – ikke minst en reise i et land med fokus på velvære og nytelse.

Les om Gimlet Nordic Coctail Bar hvor de har sine spesielle cocktailer, - basert på latviske tradisjoner og rene smaker fra naturen. Skjermdump.

Latvia ligger bare halvannen time med fly fra Oslo. Ett sted hvor du om sommeren kan ta barna med på badeferie ved noen av Østersjøens langgrunne sandstrender, eller om vinteren da på weekendtur for å nye behandlinger i spa og sauna.

 

En meget spesiell cocktailbar

I dette magasinet blir du tatt med til en bar som server cocktailer laget med smaker fra fermenterte frukter og grønnsaker. Og selvfølgelig også til en bar som serverer Riga Balsam.

Vi tar deg med til et par av Rigas beste restauranter. Og vi forteller om steder du bør besøke, både i og utenfor hovedstaden. Latvia er et lite land med store opplevelser.

 

 

I Riga, hovedstaden i Latvia, finner du Central Market, et sted du kan kjøpe det meste, og ikke minst smake på lokal mat. Foto Ingar Næss

Sigulda og Jelgava

I byen Sigulda kan du besøke århundrer gamle slott, og du kan leie sykler med piknikkurv fylt med deilig mat og drikke. I Jelgava kan du smake deilig drikke laget av tindvedbær, lage din egen drops på stedets dropsfabrikk, eller smake på øl fra et moderne håndverksbryggeri. Her er også mektige slott som du bør besøke om du vil lære om landets historie og tradisjoner.

Jurmala ved sjøen

Mens nordmenn tradisjonelt har reist til Riga for å oppleve nattelivet, har byens innbyggere ofte valgt en til Jurmala. Mindre enn en times reise, og de er ved endeløst lange vakre sandstrender og en svært spesiell by full av spaanlegg og gode hoteller.

Kos deg med magasinet. Kanskje setter du Latvia på programmet, for en weekend, en uke eller lengre.

Tekst Terje Engø

Dette magasinet er laget med latvia.travel som utgavepartner. Magasinet Reisefot sine medarbeidere har vært på reise i Latvia. Reise og redaksjonell produksjon er finansiert av:

KLIKK PÅ MAGASINET OVENFOR FOR Å LESE

scroll to top