Rimelige reiser til Tunisia

Tunisia-Sousse.jpg

Vil du på en herlig badeferie til Tunisia er det rimelige charterreiser å få.

Reiser til Tunisia gjør sitt comeback. Nå er det igjen trygt å feriere her. Men du må være litt kreativ om du skal få en rimelig reise dit.

Tunisia tilbyr nydelige langgrunne sandstrender, flotte hoteller, spennende byer med souker som hentet fra «1001 natt», og et kjøkken med inspirasjon fra det arabiske og franske.

Fem år har gått og turismen vokser igjen. Fra Norge er ikke På Reisefot kjent med at det er mulig å reise på charterferie til Tunisia. Men vil du til Tunisia er det fortsatt mulig til en fornuftig pris fra våre naboland.

Trygt reisemål

Tunisia er perfekt for å få litt farge på kroppen og late dager på stranden.

Tunisia byr på spenndende spuker og tradisjonelle markeder.

Charterreiser til Tunisa stoppet brått etter et terrorangrep i 2015. Men landet er vurdert som et trygt reisemål. Ett reisemål med perfekte forhold, ikke minst for barnefamilie som ønsker en perfekt badeferie.

Detur har reiser til byene Sousse, Hammamet og Monastir fra Billund og København. Fra Billund starter reisene 10. april, mens flyvningene fra København starter 1. mai.

Reiser du fra Sverige er første flyvninger Sousse, Hammamet og Monastir fra Gøteborg og Stockholm allerede 13. mars.

Tunisia er et rimelig reisemål

Noen vil kanskje tenke at det blir for dyrt å reise til Danmark eller Sverige for å reise derfra. Det blir et regnestykke hvor en må ta med at Tunisia er et svært rimelig reisemål. På en liten kafe kan en ifølge nettstedet Numbeo få en rett for under 20 kroner, mens treretters middag for to personer koster 130 kroner. En halv liter øl koster i snitt 13 kroner, mens en flaske vann (0,33 liter) koster et par kroner og en flaske Coca Cola eller Pepsi en femkroning. Vil du flotte deg med vin, koster en flaske midt på treet 45 kroner, – litt mer på restaurant.

Les også: De fleste foretrekker en uke

Bor du i leilighet med mulighet til å lage litt mat, kan det nevnes at en liter melk koster fire kroner, ett hvitt brød (500 gram) cirka en krone og en kilo kyllingfilet 35 kroner.

Dette er et prisnivå som gjør at en ferie i Tunisia raskt blir rimelig, selv om en må legge inn reise til Sverige eller Danmark.

Tekst og foto Terje Engø

Epost: terje@magasinetreisefot.no

 

 

scroll to top