Rimelige billetter til Bangkok med Finnair

Norwegian-og-Finnair-scaled.jpg

Finnair har rimelige billetter til Bangkok i september. Norwegian har foreløpig ikke billetter til Bangkok. Foto Terje Engø

Det er rimelige billetter til Bangkok å få med Finnair i september. De tilbyr billetter til under 4000 kroner om du vil til Thailands populære hovedstad.  Men foreløpig er det usikkert hvem som i september får lov til å ankomme Sørøst-Asias mest populære reisemål.

 

Priseksempler til Bangkok i september

Dato avreise/retur 14 dager

Flyselskap

Pris

Rimeligst alle dager untatt fire datoer i september.

Finnair

3904

Eksemplene er innhentet 30. august og kan endre seg fra dag til dag

Det er fortsatt svært begrenset hvem som får reise inn i Thailand. Billetter bør ikke bestilles før du får bekreftet at innreise er lovlig. Hvis ikke vil en kunne bli nektet å gå om bord i fly, eller en vil bli krevd betaling for returbillett. Det er grunn til å anta at Bangkok vil bli inngangsporten til dette fargerike landet i lang tid fremover.

Enn så lenge slipper ikke vanlige turister inn i Thailand. Om det endrer seg til september venter flotte reisemål som her, – øya Koh Lipe. Foto Terje Engø

Vil kjempe om passasjerene

Straks det åpnes opp for at turister fra et større antall land kan reise til Thailand, er det grunn til å forvente lave priser. Selv om flyselskapene har tapt enorme penger på nedstengningen, vil de kjempe om å ta markedsandeler i det viktige asiatiske markedet. Bangkok er sentral i flyforbindelser til mange land, og Thailand er i seg selv en stor og viktig destinasjon.

Det er fortsatt usikkert når Thai Airways vil gjenoppta flyvninger og til hvilke destinasjoner. I deres bookingsystemer er det åpnet opp for å bestille billetter fra Oslo til Bangkok fra og med 1. oktober. Men siden flyselskapet fortsatt er under restrukturering etter konkursbehandling er det fortsatt usikkert om selskapet gjenopptar flyvninger fra Oslo fra denne dato.

Les også:  Spennende nattmarked du må besøke

Vil forbli rimelige billetter til Bangkok

Det nye reorganiserte Thai Airways vil måtte vurdere lønnsomheten i alle ruter. En del av selskapets fly vil sannsynligvis bli tatt ut av drift, og gjenværende flåte skal da benyttes på en mest mulig økonomisk og effektiv måte. Alle ruter som nå er ute av drift vil ikke settes i drift igjen. Det er likevel grunn til å tro at det vil bli rimelig å fly til Bangkok. Fra Norge er det store mengder fersk laks som fraktes med fly til Asia. Dette kan medvirke til at Thai Airways igjen vil fly fra Norge.

I denne situasjonen vil andre flyselskaper forsøke å sikre seg økte andeler av trafikken til og fra Bangkok. Det mest effektive virkemiddelet i denne konkurransen vil være pris. Konkurransen vil sørge for at det også i fremtiden blir rimelige billetter til Bangkok. Norwegian som satte Bangkok på programmet med sine nye Dreamlinerfly har foreløpig ikke billetter til Bangkok i høst.

Se priser til flere reisemål her

Tekst Terje Engø

terje@magasinetreisefot.no

Klikk på bildet og få det flotte magasinet helt gratis

scroll to top