Phuket er enkleste vei inn i Thailand

alexey-malakhov-h2SNO8FHBIw-unsplash.jpg

Den enkleste måten å få nyte Thailands tropiske strender er for tiden å reise til Phuket. Foto Alexey Malakhov

 

Det kommer stadig nye meldinger fra Thailand om at det åpner opp for turister. Men reglene endrer seg fra dag til dag og må sjekkes nøye før du reiser.

Det er foreløpig er enklest og mest behagelig å komme inn i landet via Phuket. Andre muligheter finnes, men de er mer kompliserte og innebærer lengre opphold på karantenehotell.

Det danske PR-byrået United Spirit Nordic arrangerte tirsdag denne uken et meget informativt webinar som du kan se her.

Thailand åpner opp
Snart kan du oppleve Thailands vakre strender uten karantene.

 

Er du villig til å sitte femten dager i karantene er det også mulig å reise til Bangkok. Reiser du til Phuket har øya egne innreiseregler som gjør livet mye enklere og bedre. I videoen fra webinaret får du forklart hva du må gjør med hensyn til Covid-testing i forbindelse med reisen, og hva som skjer etter ankomst til Phuket. Etter et opphold i Phuket er det mulig å reise videre til andre deler av Thailand..

Phuket – dokumenter og forsikringer

Den som ga råd under webinaret var Daniel Gregori er forretningsutvikler for reiseoperatøren Destination Asia sin avdeling i Bangkok. Han følger situasjonen dag for dag. I løpet av webinaret forklarer hva du må ha av dokumenter, forsikringer og annet når du ønsker å reise til Thailand.

Destination Asia er en reisearrangør som eies av flyselskapet Emirates i Dubai. Verdt å merke seg er at reiser du med Emirates får du en forsikring som dekker Covid.

 

Norske forsikringsselskaper dekker ikke Covid i land det er utsted reiseråd mot. Thailand er ett av disse. Det er også flere norske forsikringsselskaper som selger reiseforsikringer som ikke dekker noe som helst om du reiser til Thailand.

Dansk PR-byrå

United Spirit Nordic som arrangerte webinaret er et dansk PR-byrå som jevnlig arrangerer webinarer med navnet Travel Talk. Her intervjues representanter for flyselskaper, hoteller og andre aktører i internasjonal reiselivsnæring.

United Spirit Nordic representerer også cruiserederier, hotellkjeder, ulike lands turistmyndigheter og andre i de nordiske land.

terje@magasinetreisefot.no

 

scroll to top