Ville opplevelser i nasjonalparken Krüger i Sør-Afrika

Pat-Cheetah2.jpg

En gepard speider etter et bytte. Dette flotte kattedyret kan du oppleve om du drar til nasjonalparken Krüger. Foto Denis Goffinet

Ville opplevelser i nasjonalparken Krüger i Sør-Afrika

Nasjonalparken Krüger er stedet om  du leter etter fantastiske dyreopplevelser. Hvor du kan nyte dagene  og ikke minst stor gjestfrihet, god mat og vin. Være omgitt av vill natur hvor du kan dra på spennende safarier? Legg din neste reise til den sørafrikanske nasjonalparken Krüger.

Er du på safari gjelder det å følge med. Her lurer en leopard i gresset. Foto Denis Goffinet

Når verden åpner opp for reiser og opplevelser, – vurder Sør-Afrika.

I vårt siste magasin kan de hente både inspirasjon og kunnskap. Blant de mange som gir deg råd, er Denis Goffinet som har viet sitt liv til bush og safari.

Magasinet finner du her

 

 

Klikk på bildet av magasinet

Er du heldig får du se sjeldne geparder speide etter byttedyr fra et tre. Løver som ruller seg godlynt i solsteiken, mens de samler krefter til nattens jakt etter mat. I små innsjøer titter store flodhester opp av vannet, mens krokodiller lurer i vannskorpen.

Hvor skal du bo? Hvor kan kan du få ultimate safariopplevelser. Hva med å dra til Marloth Park i de ville grenseområdene i Nkomazi-regionen i Mpumalanga, gjerne kalt soloppgangsprovinsen. Her er du 25 km fra grensen til Mosambik og 45 km fra kongeriket Eswatini.

Opplevelsene står i kø. Krüger nasjonalpark, i det nordøstlige Sør-Afrika, er ett av Afrikas største viltreservater. Det enorme viltreservatet består av natur som har vært urørt i over hundre år. Området inkluderer også nasjonalparken Greater Limpopo Park i Mosambik.

Et fantastisk dyre- og fugleliv

Den store mengden av ville dyr inkluderer de som gjerne omtales som «Big 5»: løver, leoparder, neshorn, elefanter og bøfler. Men det er bare noen av de veldig mange pattedyrartene som lever i parken.

Blant de mange fuglene finner du store svevende gribber, majestetiske ørner, storker, de mindre fargerike skjeggfuglene, kingfisher og amadiner.

Selv om du ikke er garantert noen gang å få se alle de fem store, så husk at spennende dyr som zebra, gepard, ulike antiloper, krokodiller og mange andre ikke inngår i de “fem store”.

Dyrelivet får du de fleste steder oppleve der du bor. Mange dyr vil rusle fritt rundt lodgen du velger

Velger du Needles Safari Lodge, er du nært flotte opplevelser hele tiden. Foto Denis Goffinet

Tekst Terje Engø/Denis Goffinet

Foto Denis Goffinet/Needles Safari Lodge

scroll to top