Magasinet På Reisefot er et digitalt magasin og nettsted med fokus på reiseopplevelser. Vi bringer reportasjer fra hele verden, med fokus på å inspirere og fortelle om spennende reiseopplevelser. I det digitale magasinet finner du de lange reportasjene, rikt illustrert med bilder. Magasinet formidles gratis og kan leses på alle digitale enheter. Vår nettside formidler kortere artikler, gjerne med nyhetspreg og nyttige tips om forsikring, flyreiser, cruise og hva som er viktig for oss reisende.

Det å reise er for oss mer enn personlig opplevelse. Reisevirksomhet skaper arbeid til millioner av mennesker og skaper kulturell formidling på tvers av landegrenser.

Vi fokuserer på bærekraft og miljø, og vil fokusere sterkt på reiselivsnæringens engasjement for å redusere klimautslipp, bevare miljøet og opptre ansvarlig overfor lokalsamfunn der turister kommer.

Vi vil samarbeide tett med reiselivsaktørene. De har ofte et budskap som drukner i det store mediebildet. Her blir vi en kanal til de som er reiseinteresserte. Til de som er opptatt av bærekraft, miljø og sosial bærekraft.

Vår redaksjon

Emil André Rasmussen Engø
Utgiver og redaktør

Epost: emil@magasinetreisefot.no
Telefon +47 942 60 740

Emil har siden han var 12 år levert reisereportasjer og artikler til lokalpresse. Han startet som frilanser for avisen Åsane Tidende og har jobbet to år som medarbeider for Reis.no og Magasinet Reis. Han har så langt besøkt 33 land, noen flere ganger. Han har i tre år arbeidet som turveileder i turinformasjonen til Bergen og Hordaland Turlag (DNT). Han elsker Afrika og Asia, men er like opptatt av Norge og Norden som reisemål.


Terje Engø
Journalist – Fotograf

Epost: terje@magasinetreisefot.no
Telefon: +47 4569 3301

Terje har 43 år i pressen, og har store deler av livet bodd og arbeidet i utlandet, deriblant Australia, Thailand og India. Han er stadig på reisefot og har stor forkjærlighet for Sørøst-Asia og Nord-Afrika. Men som han sier: Våre nære reisemål er like flotte og ofte viktigst for våre lesere. Han elsker god mat og drikke, og er opptatt av bærekraft og sosialt ansvar. Han har besøkt i overkant av hundre land og besitter et stort bildearkiv med mange flotte bilder han vil dele med våre lesere.

Thea Boge
Journalist – Fotograf

Epost: thea@magasinetreisefot.no
Telefon: +47 94193901

Thea har besøkt en rekke land i Europa, Asia, Nord-Amerika og Afrika. Hun formidler reisene sine gjennom kamera og ved å skrive reportasjer. Thea vil også bidra for å synliggjøre Magasinet Reisefot på sosiale medier som Instagram og Facebook. Hun er glad i natur og reiser for å oppleve nye og varierte steder, og ser frem til å bidra i magasinet fra sine reiser. 

Rodrigo Mantovani
Fotograf

Epost: rodrigomantovani@yahoo.com

Rodrigo er brasiliansk og bosatt i Iguasu. Han er kjent for sine flotte bilder fra Iguasufallene, brukt i publikasjoner og kampanjer over hele verden. Han har reist og fortsetter å reise i hele Sør-Amerika, og vil glede våre lesere med flott illustrerte reportasjer. Rodrigo har før han satset på en karriere innen fotografi blant annet bakgrunn som professor innen språk. Han snakker portugisisk, spansk og engelsk.

Annonsesalg og betalt innhold

Mehreen Khan
Markedssjef/Marketing Director

Epost: mehreen@magasinetreisefot.no

Telefon: +47 970 30 421

Mehreen er en erfaren selger med bakgrunn fra både trykte og digitale medier. Hun elsker å reise, og da er det naturlig at mye av hennes salgsaktivitet har vært rettet mot kunder både i og utenfor Norge. At hun er språkmektig og behersker både norsk, engelsk og arabisk er selvsagt en stor fordel i en internasjonal bransje som reiseliv. Hun har stor kunnskap om hvordan kunder skal få synlige resultater.

For mer informasjon om annonsering kan du klikke her.