Magasinet På Reisefot er et digitalt magasin og nettsted med fokus på reiseopplevelser. Vi bringer reportasjer fra hele verden, med fokus på å inspirere og fortelle om spennende reiseopplevelser. I det digitale magasinet finner du de lange reportasjene, rikt illustrert med bilder. Magasinet formidles gratis og kan leses på alle digitale enheter. Vår nettside formidler kortere artikler, gjerne med nyhetspreg og nyttige tips om forsikring, flyreiser, cruise og hva som er viktig for oss reisende.

Det å reise er for oss mer enn personlig opplevelse. Reisevirksomhet skaper arbeid til millioner av mennesker og skaper kulturell formidling på tvers av landegrenser.

Vi fokuserer på bærekraft og miljø, og vil fokusere sterkt på reiselivsnæringens engasjement for å redusere klimautslipp, bevare miljøet og opptre ansvarlig overfor lokalsamfunn der turister kommer.

Vi vil samarbeide tett med reiselivsaktørene. De har ofte et budskap som drukner i det store mediebildet. Her blir vi en kanal til de som er reiseinteresserte. Til de som er opptatt av bærekraft, miljø og sosial bærekraft.

Vår redaksjon

 

Terje Engø

Publisher and Editor-in-Chief

Epost: terje@magasinetreisefot.no
Telefon: +47 4569 3301

Terje har 45 år i pressen. Han har store deler av livet bodd og arbeidet i utlandet, deriblant Australia, Thailand og India. Han er den evige globetrotter – stadig på reisefot, og har stor forkjærlighet for Sørøst-Asia, Afrika, men forelsker seg stadig i nye europeiske reisemål.

Han vandret på DNT sine stier fra Ryfylke til Setesdal som 14-åring, og har siden slitt ut mange par med sko, sandaler og fjellstøvler.

Han elsker god mat og drikke, og er opptatt av bærekraft og sosialt ansvar. Han har besøkt i overkant av hundre land

Emil André Rasmussen Engø

Editor and webmaster

Epost: emil@magasinetreisefot.no
Telefon +47 942 60 740

Emil har siden han var 12 år levert reisereportasjer og artikler til lokalpresse. Han startet som frilanser for avisen Åsane Tidende og har jobbet to år som medarbeider for Reis.no og Magasinet Reis.

Han har så langt besøkt 33 land, noen flere ganger. I fem år har han arbeidet som turveileder i turinformasjonen til Bergen og Hordaland Turlag (DNT). Han elsker Afrika og Asia, men er like opptatt av Norge og Norden som reisemål.

Thea Boge

Journalist – Photographer – SoMe

Epost: thea@magasinetreisefot.no
Telefon: +47 94193901

Thea har besøkt en rekke land i Europa, Asia, Nord-Amerika og Afrika. Hun formidler reisene sine gjennom kamera og ved å skrive reportasjer.

Thea vil også bidra for å synliggjøre Magasinet Reisefot på sosiale medier som Instagram og Facebook. Hun er glad i natur og reiser for å oppleve nye og varierte steder, og ser frem til å bidra i magasinet fra sine reiser. 

Mona Haugen-Kinn

Editorial advicer – wine and other alcoholic beverage

Epost: mona@magasinetreisefot.no

Telefon: +47 952 32 579

Mona Haugen-Kind har bakgrunn innen ernæring og trening før hun gikk over til vinens verden, nå redaktør i magasinet Vin&Brennevin etter mange år som vinskribent for ulike media.
Utdannet Sommelier hos Beverage Academy og tar stadig nye sertifiseringer innen vin og vinregioner.
Reiser mye rundt i verden for å besøke vinhus, vinregioner, vinmesser og som vindommer i internasjonale vin- og brennevinskonkurranser. 
Spesialisert på italiensk vin og Italia, men tilbringer også mye tid blant annet i Tyskland.

Ingar Næss

Journalist and photographer

Epost: ingar@maturus.no

Telefon: +47 901 17 570

Ingar har jobbet med foto i over 40 år. I tillegg har han erfaring fra TV og videoproduksjon både for TV3, TVNorge og flere lokal-TV-stasjoner. Ingar elsker å reise og dele sine opplevelser, ikke minst gjennom sine bilder, slik at du får lyst til å besøke de samme stedene.

Kanskje du får lyst til å spise den samme maten, drikke den samme vinen, eller bare nyte og oppleve de samme fantastiske stedene som rundt om i verden – eller like ved der du bor.

Hans største drivkraft er gleden ved å møte nye mennesker, oppleve nye kulturer, mat og drikke, – og ikke minst lære deres historier

Rodrigo Mantovani

Fotograf

Epost: rodrigomantovani@yahoo.com

Rodrigo er brasiliansk og bosatt i Iguasu. Han er kjent for sine flotte bilder fra Iguasufallene, brukt i publikasjoner og kampanjer over hele verden. Han har reist og fortsetter å reise i hele Sør-Amerika, og vil glede våre lesere med flott illustrerte reportasjer. Rodrigo har før han satset på en karriere innen fotografi blant annet bakgrunn som professor innen språk. Han snakker portugisisk, spansk og engelsk