Norwegian Cruise Line tar deg med på øyhopping Hellas

alonso-reyes-LWFdBz4d6nE-unsplash.jpg

Norwegian Gem er ett av flere skip som skal seile i østlige Middelhav. Foto Alonso Reyes.

Norwegian Jade er det første skipet til Norwegian Cruise Line (NCL) som går til sjøs etter en 500 dagers lang pause. For en uke siden kunngjorde NCL at de seiler igjen. 

Norwegian Jade er det skipet av rederiets flåte på 17 flotte cruiseskip som først ønsker gjester velkommen om bord.

Skipet har fått ny hjemmehavn, – Pireus i Athen. Det er ledd i en økt satsning på cruise blant greske øyer og i regionen ellers.

Norwegian Jade som nå har fått Athen som hjemmehavn, ved kai i Argostoli på øya Kefalonia i Hellas.

Fram til november 2021 vil gjester på Norwegian Jades cruise i greske farvann hver morgen våkne til et nytt reisemål. Der kan de tilbringe dagen med å utforske noen av Hellas mest pittoreske øyer, inkludert luksuriøse Kreta, frodige Mykonos, historiske Rhodos og den ikoniske blå og hvite Santorini. For mange kan dette bli en ny form for «øyhopping i Hellas.

Great Cruise Comeback for Norwegian Cruise Line

– Igjen, å kunne ta imot gjester og mannskap om bord har vært en av de beste øyeblikkene i min over 30 år lange karriere, sa Harry Sommer, president og administrerende direktør i Norwegian Cruise Line i forbindelse med begivenheten.

– Vi er glade for å ta fatt på” Great Cruise Comeback “med en helt ny reiserute og hjemhavn for vårt merke, og for at vi kan tilby våre gjester et enda større utvalg av unike feriedager til sjøs.

En glad turistminister

Den greske turistministeren Harry Theoharis la i samme forbindelse til:

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Norwegian Jade og hennes gjester velkommen til Hellas. Reiseplanene tilbyr unike opplevelser som kombinerer vår rike historie, sprudlende kultur og berømte gastronomi.

Ni skip skal seile i regionen

NCLs sitt valg av Athen som hjemmehavn for Norwegian Jade, er en del av en langsiktig strategi for å øke NCL sin tilstedeværelse i Europa med satsning på et av selskapets mest populære cruise destinasjoner.

I løpet av 2023 planlegger cruiserederiet å seile med ni skip i regionen. Norwegian Dawn, Epic, Escape, Getaway, Gem, Norwegian Jade og Star vil alle bli å se i disse farvannene.

Populær seilas utsolgt

“Norwegian Jades første greske øytur ble utsolgt kort tid etter at vi kunngjorde at vi planla oppstart av seilingene, sa Sommer og fortsatte: – Med en så stor etterspørsel er vi glade for å utvide tilbudet i Hellas med ssju skip fram til 2023 og tilby våre gjester en rekke spennende skip og ruter å velge mellom.”

Norwegian Cruise Line tilbyr høy sikkerhet

Cruiseskipet Norwegian Jade er det første skipet som fortsetter seilingen som en del av NCLs store restart. 7. august i år. Norwegian Encore være det første skipet som kommer tilbake til tjeneste i USA når det debuterer i Seattle for sin første sesong med Alaska-cruise. Den omfattende omorganiseringen av flåten vil fortsette i samarbeid med lokale myndigheter og styres trygt i henhold til protokoller fra selskapets Sail Safe helse- og sikkerhetsprogram, som inkluderer at alle mannskaper og gjester må være fullvaksinert innen 31. oktober for å kunne være ombord.

Fleksible avbestillingsmuligheter

Avbestillingsregler for cruiseselskapets program «Peace of Mind» fortsetter å gjelde for alle cruise med avgang frem til 31. oktober 2021. Gjester som har reservasjoner i denne perioden har muligheten til å avbestille inntil 15 dager før avreise og motta full refusjon i form av et fremtidig cruise. Dette kan brukes på enhver reise frem til 31. desember 2022.

Les også:

Femstjerners cruise på Rhinen

Edle dråper i Boppard

 

Tekst og foto pressemelding NCL/Atlantic Link

 

 

scroll to top