Seil med SeaDream langs vår vakre kyst

B-DJI_0415-scaled.jpg

Disse to luksusyachtene seiler nå langs Norges vakre kyst.

Nå kan du seile med SeaDream sine luksuriøriøse yachter langs kysten. Første norske seilas seilte fra Oslo lørdag 20. juni. Dette markerte starten på den første luksuslinjen i verden som fortsetter driften etter mars 2020.

Selskapet hadde i utgangspunktet planlagt å seile i Norge med bare ett skip, SeaDream I, i ni seilaser. De første seilasene begynte å selges veldig godt. Derfor tok SeaDream beslutningen om doble kapasiteten ved å sette inn skipet SeaDream II.

SeaDreams yachter er for de som søker kvalitet og luksuriøs opplevelse.

Seil med Seadreams langs Vestlandet

Nå når dette skrives ligger SeaDream I ved kai i Bergen. SeaDream II er på vei innover Fjærlandsfjorden i Sogn. For mange lokalsamfunn må det være en opplevelse å se at det er tegn til aktivitet. Det gir håp for fremtiden for de mange som har sin inntekt i den del av året norskekysten er et yndet reisemål for turister fra hele verden. Senere står også den flotte kysten oppover til Tromsø på seilingsplanen.

Takket være størrelsen, kan rederiets superyachter raskt tilpasse rutene sine til å overholde regjeringens forskrifter, opplyses det i en pressemelding fra rederiet. Skipene er ikke større enn at de kan besøke eksklusive destinasjoner som andre skip ikke kan. Når Norge ble valgt som sted å starte opp, var det ikke bare på grunn av vår vakre kystlinje. viktig var også vår ekstremt få tilfeller av COVID-19. Destinasjonene ble håndplukket av rederiets administrerende direktør og grunnlegger, Atle Brynestad.

Les også reportasje om luksuscruise med seilskute i magasinet

Sikkerhet og luksus

Om bord på yachtene blir du tatt godt vare på. Det er ett mannskapsmedlem for hver gjest om bord. Det gir mulighet til å gi gjesteneen luksuriøs opplevelse, høy sikkerhet og god beskyttelse mot Covid-19.

Nyt mat av topp kvalitet inklusiv i prisen.

Maten ombord på SeaDream sine yachter er sunn og eksklusiv med fokus på gode råvarer.

SeaDreams Signature Service har fått global anerkjennelse i nesten 20 år. Da seilingene måtte avsluttes i vår, ble mannskapet satt til å pusse opp om bord på yachtene og de fullførte WHO sitt offisielle COVID-19-kurs.

– Vi er veldig stolte av å være den første luksuslinjen som fortsetter driften. Forberedelsene våre har lønnet seg da vi er i stand til å opprettholde opplevelsen av luksus ombord og samtidig sikre alles helse, komfort og sikkerhet,” sier

Andreas Brynestad i SeaDream. – Alle mennesker over hele verden har blitt påvirket av helsekrisen.

SeaDream

Skulle du ha behov for å lese litt, er det et stilig bibliotek ombord.

Suite SeaDream

Du trenger ikke å bo i en suite, selv om de ser svært fristende ut.

SeaDream har en naturlig tilknytning til helse, velvære og vitalitet. Yachtene tilbyr et naturlig sunt utemiljø der plass, frisk luft og sunn mat alltid har vært en sentral komponent.

Rederiet fremmer en sunn, sterk og aktiv opplevelse og appellerer til gjester med som ønsker dette. Dette skaper ikke bare et positivt stemning om bord på en yacht, det gir også gjestene en sunn livsstil.

SeaDream er kjent for deres personlige, prisbelønte service, 5-stjerners mat, intime havner og eksepsjonelle funksjoner og tilbud ombord. Ett eksempel er de balinesiske drømmesengene hvor du kan sove under stjernene. Yachtene har også en egen Vannsport Marina som er komplett med utstyr for aktiviteter når en ligger i havn eller for anker.

 

Kjekt å vite om SeaDream

Seadream I og II er 108 meter lange. Forutsatt at alle lugarer er helt fulle er det plass til 110 passasjerer. I tillegg er det normalt et mannskap på 95 personer om bord.

De elegante yachtene som er bygget i Finland i 1983 og 1984 seiler med en fart på 15 knop. Siden de ble bygget er har de gjennomgått mange oppgraderinger, samtidig som det marine miljøet er beholdt.

Dette er cruise som koster en del, men samtidig er prisene på sommerens cruise ikke avskrekkende. Fra 3500 kroner per døgn får du utvendig lugar, gourmetmåltider, åpen bar, golfsimulator, bøker, brettspill, Jacuzzi og mye annet. Det betales ekstra for spa-behandlinger, noen viner og typer brennevin, samt aktiviteter på land.

I sommer starter turene fra Oslo, Bergen og Tromsø. Seilasene har varighet på 7 eller 14 dager. Cruisene med yachtene kan bestilles direkte eller fra byråer som Cowboyreiser og andre.

 

Tekst Terje Engø/SeaDream

Foto SeaDream

terje@magasinetreisefot.no

scroll to top