Nå får du billige flybilletter til Antalya

Antalya-Guide-10-scaled.jpg

Slik kan dagene ofte nyres mens julen ringes inn. Antalya er nydelig hele året. Foto Terje Engø

 

Det er nå billige flybilletter å få til Antalya. Ikke bare fra Oslo, men også andre norske byer. Noen innebærer bytte av fly i Oslo.

Men fra for eksempel Bergen er det i oktober mulig å reise direkte tur(+/retur fra Bergen til Antalya med pris fra 1600 kroner. Legg til bagasje og prisen er rundt 2000 kroner.

Priseksempler i september til Antalya

Dato avreise/retur 14 dager

Flyselskap

Pris

01

Pegasus

1536

08

Pegasus

1538

09

Pegasus

1536

11

Pegasus

1536

15

Pegasus

1534

16

Pegasus

1475

22

Pegasus/Norwegian

1512

Eksemplene er innhentet 30. august og kan endre seg fra dag til dag

Vinteren kommer seint til Antalya på den tyrkiske Middelhavskysten. Selv midtvinters varmer solen behagelig de fleste dager, selv om badevannet kanskje er i kjøligste laget for de fleste. Vil en til Antalya bør en vokte prisene til tyrkiske Pegasus og Norwegian. Førstnevnte krever bytte av fly i Istanbul, mens Norwegian har direkte flyvninger.

Den romerske havnen i Antalya er et flott sted å nyte god mat og drikke uansett årstid. Foto Terje Engø

I oversikten dukker Norwegian bare opp som retur på en utreise 22. september med Pegasus. Men i oktober har Norwegian satt Antalya på programmet for fullt. Da er det billetter fra 500 – 700 kroner en vei. Det er også avganger hver eneste ukedag de første tre ukene av måneden. Deretter er det tre ukentlige avganger til svært behagelige priser. Norwegian tilbyr også direkte fra Bergen. Fra andre norske byer får du gjennomgående billetter.

Les også: Disse har blitt rimelige land for nordmenn

Skjer det ikke en forverring av smittesituasjonen i Tyrkia, kan alle som ønsker, har tid og mulighet forberede en herlig høstferie i dette fabelaktige landet.

Foreløpig er Pegasus og Norwegian så godt som alene på å fly norske passasjerer til Antalya. Og det til priser som ikke er høyere enn før Covid-19 rammet internasjonal reisevirksomhet.

Se priser til flere reisemål her

Tekst Terje Engø

terje@magasinetreisefot.no

Les magasinet gratis:

scroll to top