Luksus og velvære på Purobeach

Puro-2b-scaled.jpg

Denne artikkelen inneholder reklame for Purobeach

En dag på en Puro Beachclub er champagne, cava eller annet med bobler, en espresso, en forfriskende juice eller en flaske kildevann.

Å kjenne på forfriskende bris fra havet. Nyte slappe dager på balinesisk seng. Ta noen svømmetak i bassenget, eller en time med massasje? Kanskje en yogatime? Et godt måltid i restauranten?

Livet på en Puro Beach Club er ment å være nytelse.

Puro Beach Illetas er en av to strandklubber Puro har på Mallorca. Foto: Puro Beach Club
Puro Beach Illetas er en av to strandklubber Purobeach har på Mallorca. Foto Purobeach

Purobeach klubber finner du to av på Mallorca, en i Barcelona og en i Vilamoura på Algarvekysten i Portugal.

I Palma, hovedbyen på Mallorca ligger de to strandklubbene på hver sin side av bukten utenfor Palma de Mallorca.

Hoteller og Strandklubber

Klubben i Vilamoura er en del av tilbudet til firestjerners hotellet Tivoli Marina Vilamoura Algarve Resort. Her er hotell og strandklubb integrert i hverandre. Det er også samarbeid med Anantara Vilamoura Algarve Resort, samt flere andre hoteller i samme kjede. Anantara er en luksuriøs femstjerners resort med nærhet til flere golfbaner. 

Puro Hotel Palma er et firestjerners boutiquehotell. Palacio Can Marqués og Puro Grand Hotel, begge femstjerners boutiquehotell. Hotellene ligger sentralt i Palma sin gamle bydel, omgitt av restaurantområder. Og like viktig, – det tilbys transport tur/retur til hotellgjester som vil besøke en av strandklubbene.

Hotellene har også restauranter og barer som holder svært høy kvalitet. Skulle en ønske en rolig kveld etter en lang dag med sol og bad på en av strandklubbene, vil hotellene tilfredsstile de aller fleste behov.

Sjekk også ut hotellene sine spa-tilbud om du ikke skal på besøk til en av beachklubbene.

Purobeach Palma er et klubbkonsept som ikke krever medlemskap, men hvor gjestene på Puro sine egne hoteller eller tilknyttede hoteller er gitt forrang. Bor en på hotellene, blir det arrangert transport for gjester som vil tilbringe tid på klubbene. Det kan i høysesong være lurt å bestille plass.

Purobeach med og uten strand

Et par av klubbene ligger ved sandstrand, og alle har flotte innbydende bassenger. De fleste gjestene ser ut til å foretrekke bassengene. Så slipper en sand over alt,  og kan nyte kald drikke på bassengkanten.

Det er restauranter og barer. Enkle måltider som en nydelig fruktsalat eller små tapas  inntar en gjerne ved bassengkanten. Når en føler for en skikkelig lunsj flytter en gjerne til en restaurant hvor en kan ha en gastronomisk opplevelse.

Mange spør om dette koster skjorta. Det vil være feil å si at det er rimelig. Men for den luksus en får inklusiv er prisene så absolutt overkommelige for nordmenn. En må huske at her er svært mye inklusiv, og en har garderobe hvor en kan oppbevare ting av verdi, og hvor en kan skifte klær etter en dag på klubben.

Eksempelvis koster en solseng koster 45 euro, mens en balinesisk seng koster fra 80 euro på klubbene i Palma. I denne prisen inngår to store håndklær, ett fat med frukt og bær, en deilig forfriskende smoothie, ett glass Cava, en flaske mineralvann og en tube med After Sun

Yogaklasse på stranden utenfor Purobeach Vilamoura. Foto Terje Engø

VELG BLANT FIRE KLUBBER

 

 

Purobeach Palma

Velvære fra morgen til kveld

Her. på Purobeach Palma kan du nyte livet. Skal du fly om ettermiddagen kan du dusje og skifte, og være på flyplassen noen minutter senere. Foto Terje Engø

Purobeach Palma ligger bare et par kilometer fra flyplassen. Ett problem når du sjekker ut av hotell og skal reise sent en ettermiddag eller på kveld, er at du ikke får dusjet og stelt deg. En plasserer gjerne koffert på hotellet og slår i hjel timene på kafeer.

Noen timer på Purobeach før avreise

Er du gjest på Puro Hotel Palma tar du med bagasjen til Purobeach Palma. Den tas vare på. Når du skal til flyplassen, er det dusjer hvor du kan få stelt deg og skiftet. Å ligge ved bassenget og nyte kald musserende vin, mens havbrisen holder temperaturen på et behagelig nivå, er en flott finale på et opphold i Palma de Mallorca.

Dette er den klubben som ligger nærmest Palma sentrum og hotellene. Klubben ligger på et lite nes, med hav på begge sider. Her er også spa-tilbud og mulighet for yoga-klasser. 

Sjekk med hotellet på forhånd så får du vite hvor du kan delta i yoga..

Flott utsikt utover havet

Her er en flott restaurant, to barer, servering ved svømmebassenget og de 135 solsengene og fire balinesiske sengene.Herfra kan du nyte solen, og ikke minst utsikten utover Middelhavet, se cruiseskip, yachter og andre skippå vei til og fra havnen i Palma.

Purobeach Illetas
Her på Purobeach Illetas kan du nyte mat og drikke med fantastisk utsikt ut over havet. Foto Terje Engø
Deilig mat på Purobeach
På samtlige av Purobeach strandklubbene kan du ha kulinariske opplevelser. Foto Terje Engø
Bobler er en del av nytelsen på Purobeach. Foto Terje Engø

 

 

 

Purobeach Illetas

Nyt utsikten ut over Middelhavet

Purobeach Illetas
På Purobeach Illetas utenfor Palma de Mallorca er det tilrettelagt for at du skal kunne svømme direkte i havet. Foto Purobeach

Purobeach Illetas er journalistens favorittklubb. Den ligger sju-åtte kilometer fra Palma sin gamleby og Puro-hotellene.

Den er ikke favoritt på grunn av verken bedre restaurant, bedre service eller mer luksus. Puroklubbene har alle samme høye kvalitet. Men Purobeach Illetas har en sjeldent flott og vakker beliggenhet.

Nyt utsikten fra Purobeach Illetas

Her kan du sitte i restauranten eller ligge i balinesiske senger og se utover havet. Bølgene skvulper noen meter fra deg. Her er det mulig å kaste seg ut i Middelhavets svalende vann, eller om en vil kan en gå litt utenfor selve klubben og finne en liten sandstrand.

Bor du på et av Purohotellene så be dem å sjekke om det er en yogaklasse du kan delta i, eller kontakt klubben direkte. På hjemmesiden kan du reservere det meste før du ankommer. Klubben er populær, så det er alltid en fordel å bestille på forhånd

Selve klubben ligger nede ved foten av noe store klipper. Inne i klippene er det store grotter som noen ganger brukes til ulike arrangementer.

Det største problemet er selvsagt at dagen går så alt for raskt når en døser i solgangsbrisen, nyter et glass eller to med iskald vin, eller en spennende cocktail.

Restauranten serverer som på de andre klubbene mat med inspirasjon hentet fra Marrakech, Melbourn og Miami. Maten er sunn og de fleste ingredienser er organiske.

Tilbring kvelden på Purobeach

I høysesongen kan du nyte livet på klubben lenge etter at solen har gått ned. Fra midten av mai til midten av september er restaurantens kjøkken åpen til 22:15, mens baren ikke lukker før 23:45. Da venter nattklubber, diskoteker og cocktailbarer i Palma. Eller kanskje en god seng på ett av Purohotellene.

 

Klubbene er det perfekte stedet for venner å møtes, eller for å dyrke hverandre. Foto Purobeach
Purobeach Illetas ligger vakkert til langs klippene. Foto Purobeach
Coktails og vitaminer, kjølende og leskende på Purobeach Illetas. Foto Purobeach

 

 

 

Purobeach Barcelona

 En oase i storbyen

 
Purobeach Barcelona er et sted hvor du kan nyte livets gode sider midt i en urban jungel. Foto Purobeach

Barcelona tilbyr opplevelser dag og natt. Enten du elsker lange netter på nattklubb, eller bruker dager på å besøke museer og severdigheter, eller dra kortet på fasjonable shoppingsentre, så er det godt å vite at det finnes en oase hvor du kan restituere.

Oasen Purobeach Barcelona ligger i tilknytning til hotellet Hilton Diagonal Mar Barcelona. Dette hotellet ligger nært flotte parker, store shoppingsentre, – samtidig midt i byens urbane handelsdistrikt.

Purobeach sitt menykonsept

På klubben finner du alle fasiliteter du kan forvente på en eksklusiv Purobeach klubb. Her er ingen strand, men et flott svømmebasseng omgitt av solsenger. 

Menyen på klubbens restaurant er Purobeach sitt eget konsept. Det er smaker og inspirasjon hentet fra Miami, Marrakech og Melbourne.

Klubbens egen DJ sørger for behagelig musikk, men ikke høyere enn at du og dine venner kan føre en samtale.

Gode fasiliteter

Her finner du 86 solsenger, 17 balinesiske senger, en flott terassebar, og et stort flott svømmebasseng.

Her er selvfølgelig spa hvor du kan få ulike behandlinger for å fjerne både medbragt stress, og storbyens stress, fra kroppen.

Klubben har blitt erklært en av verdens beste strandklubber av det anerkjente reiselivsmagasinet Conde Nast Traveler.

Denne æren, forteller mye om klubben som ligger langt fra nærmeste  strand, har lykkes i å skape en unik oase i storbyen. Det forteller også at du her har mulighet til å tilføre en ferie i Barcelona noe helt spesielt.

PurobeachBarcelona byr på moderne chick interiør. Foto Purobeach
Du kan gjerne tilbringe besøke Purobeach Barcelona sent på ettermiddag eller kveld. Foto Purobeach
I Barcelona er Purobeach en liten oase midt i byen. Foto Purobeach

 

 

 

 

 

Purobeach Vilamoura

En perle på Algarvekysten

Purobeach Villamoura finner du i Vilamoura på Algarvekysten i Portugal. Foto Terje Engø

Purobeach Vilamoura ligger i tilknytning til det store femstjerners hotellet Tivoli Marina Vilamoura Algarve Resort. Klubben gir deg mulighet til å nyte livet både i svømmebasseng, og om du foretrekker strand, finner du en av Algarvekystens vakre gylne strender ved klubben.

På stranden kan du delta i yogatimer, eller du kan ligge på gode solsenger kledd med mye håndklær, mens du kjenner på havbrisen og nyter solens varme stråler. Eller om du foretrekker, trekker inn under en parasoll, nyter et glass kald vin, slår av telefonen og kobler av fra hverdagens stress.

Purobeach Vilamoura er delt i to deler. Den ene delen er svømmebassenget med tilhørende restaurant og bar. Denen delen ligger i parken tilhørende hotellet Tivoli Marine Vilamoura Algarve Resort. Den andre er sandstranden med utsikt ut over Atlanterhavet, og også der med egen restaurant og bar.

Her er 116 solsenger, åtte balinesiske senger og ti sofaer. De siste er perfekte steder å møtes om en er en vennegjeng.

Her som i de andre klubbene og tilknyttede hoteller er det egne spaavdelinger og muligheter for massasje.

Nyt både litt å bite i og god drikke mens du møter venner i svømmebassenget her på Purobeach Vilamoura. Foto Terje Engø
Livet er nytelse og velvære på Purobeach Vilamoura. Foto Terje Engø
Ønsker du ikke et stort måltid, så hva med tapas. Foto Terje Engø

Purobeach sine klubber åpner 1. april. På nettsiden www.purobeach.com finner du informasjon om hver enkelt klubb og hotell.

Klikk på magasinene for å lese:

Les også:

Valldemossa er verdt et besøk vinter som sommer

Tekst og foto Terje Engø

terje@magasinetreisefot.no

Denne artikkelen er laget i forbindelse med pressereiser til Puro Beachclub i Palma de Mallorca og Vilamoura, Algarve i Portugal.

scroll to top