Løfter elvecruise til nye høyer

viva_tiara2-scaled.jpg

Mens du venter på at reiserestriksjonene forsvinner, kan du i det minste drømme om et elvecruise.

Sommeren 2021 skal elvecruise på Donau løftes til nye høyder. Da får elvecruisespesialisten Viva Cruises levert sitt tiende elvecruiseskip. I år vet foreløpig ingen hva sommeren vil bringe. Kanskje kan en nyte seilaser på europeiske elver i løpet av året, kanskje ikke. Men planlegge og drømme kan en alltid gjøre.

Viva Cruises er som andre cruiserederiene som er hardt rammet av tiltakene mot Coronaviruset. Men kan du ikke dra på cruise med ett av deres mange flotte skip, så kan likevel oppleve noe.  Du kan ta en fantastisk virtuell tur om bord på ett deres flotte skip, og du kan drømme om den dagen du igjen kan dra på elvecruise.

Det minste skipet i flåten, Swiss Ruby har plass til 88 passasjerer i 44 lugarer, mens det største Viva Tiara har 76 lugarer med plass til 153 passasjerer.

Klikk på bildet nedenfor for en fantastisk virtuell tur ombord på Viva Tiara:

http://scylla360.ch/viva-tiara-client/viva-tiara-client.html

Gjennom daler og sletter

Elvecruise gir nærkontakt med miljøet langs elvene som renner gjennom daler og sletter. Blomstrende enger og åkrer, skoger, landsbyer, slott og borger og ikke minst kjente historiske steder. Det legges til ved små landsbyer og byer. Det er mulighet til ekskursjoner, besøk til markeder, museer, historiske bygninger, vingårder og ikke minst til restauranter og skjenkesteder.

Fokus på bærekraft

Det nye skipet som skal døpes Viva One sommeren 2021. Det skal sikre deg en miljøvennlig reise på Europas elver. Og det skal selvsagt gi deg fantastiske opplevelser. Både ombord, og på ekskursjoner i land.

Viva One er blir et skip i Viva Cruises sin flåte, hvor det har vært fokus på bæredyktig i både design og drift fra prosjektets begynnelse. Skipet tar i bruk hybridteknologi og GTL-brennstoff. Dette drivstoffet er produsert av naturgass. Det er fritt for svovel og gir lavere utslipp av CO2 enn diesel. Det er også bestemt at skipet skal redusere forbruket av plastikk ved å bruke mer miljøvennlige materialer ombord.

Les også: Vi deltar i dugnaden mot Coronaviruset

Nyt fantastisk utsikt, enten du er i lugaren, på dekk eller i en restaurant.

Jomfrureisen til Viva One vil foregå på den vakre Donauelven fra 26.juni til 3. juli. Skipet skal seile fra Frankfurt og underveis besøke Miltenberg, Würzburg og Nuremburg. Til sist ankommer skipet den pittoreske byen Passau. Prisen for jomfrureisen starter fra cirka 12.000 kr.

Viva One har ifølge rederiet blitt designet til å reflektere den avslappede livsstil Viva Cruises ønsker om bord. Skipet får 87 rommelige lugarer og åtte suiter. Alle innredet i duse lyseblå og grønne nyanser med moderne møbler. På badet vil du finne skjønnhetsprodukter fra det velkjente kosmetikkmerket Rituals.

Fellesområdene blir knyttet sammen med brede trappeområder som fremhever følelsen av lys og god plass. Skipet vil også tilby et Spa- og velværesenter med sauna og dampbad. Der er også et fitness-studio og boblebad på dekk.

Tre restauranter

Viva Tiara får store luftige fellesområder og moderne flotte restauranter.

Maten er en stor del av opplevelsen ombord på et cruise. Viva One vil ha tre restauranter med forskjellige tilbud – og alle vil være endel av all-inclusive-cruisepakken som tilbys av Viva.

Elvecruise er nydelig mat

Riverside er skipets hovedrestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Moments skal være restauranten du besøker for å oppleve spesialiteter i ypperste klasse, ledsaget av lett underholdning. En tredje mulighet vil være Viva’s Bistro. Der vil du finne en avslappet atmosfære og et stort tilbud av snacks og mindre retter. Det vil også være menyer med vegetariske og veganske retter. Et elvecruise med Viva Cruises blir også en kulinarisk reise gjennom spennende landskap.

Trengs det mer enn dette om en vil oppleve Donau? Skulle du ønske å oppleve et elvecruise før det, kan du oppleve Donau, Elbe, Seinen, Maine, Danube, Rhinen, Rhone og Moselle med ett av rederiets andre skip. Men først må vi vente at myndighetene i Norge og Tyskland lemper på reiserestriksjonene

 

Tekst Terje Engø/pressemelding fra Viva Cruises

Foto Viva Cruises

terje@magasinetreisefot.no

 

 

 

scroll to top