Les første utgave av vårt magasin gratis her!

Les-juniutgaven-av-Magasinet-på-Reisefot-helt-gratis.jpg

Nå kan du lese første utgave av Magasinet på Reisefot helt gratis. Enten du vil lese på mobil, nettbrett eller data – online eller laste det ned – vil du kunne lese om fjerne og nære destinasjoner i juniutgaven.

Vi tenker nytt

Helt siden vi opprettet nettsiden vår tidligere i vår har vår plan vært å gi våre lesere gratis tilgang til et digitalt magasin. Stadig flere lesere flytter seg fra papir til digitale formater – nettopp fordi det er enklere. Du er ikke avhengig av å rote i hyller på kiosken, ha penger på kortet eller å huske å ta det med på hytta; for Magasinet på Reisefot har du alltid i lommen.

Vi ønsker å gjenskape følelsen av å bla i et blad på en digital flate. Derfor valgte vi å ikke bare ha en enkel nettside, men også et magasin som du blar i på mobil, nettbrett eller data. I modulen under kan du også laste bladet ned for å lese det senere eller når du ikke har nett tilgjengelig.

Sommerglede i Norge og drømmer om verden

I juniutgaven av Magasinet på Reisefot finner du artikler fra både Norge og andre steder i verden. Les om Lysefjorden, Hjelmeland og hvordan du lurer ørreten i fjellheimen i sommer. De fleste av oss kommer til å feriere i Norge i år. Av den grunn gir vi deg massevis av inspirasjon fra Rogalands prektige fjordlandskap.Neste utgave av magasinet vil inneholde en guide til norske kystopplevelser.

Vi drømmer enda om det store utland. Stadig flere land åpner opp for feriereisende – og lysten til å oppdage det ukjente og eksotiske er enda tilstede hos oss reisende. Drøm deg bort til fossefallene Iguacu i Brasil, trendy Palma på Mallorca, seilas i Andamanhavet og Stillehavets paradis på Cookøyene.

Følg oss videre for nye magasiner

Vi i Magasinet på Reisefot ønsker å være en positiv drivkraft for reiselivsnæringen. Med et særlig fokus på sosial og miljømessig bærekraft ønsker vi å formidle inspirasjon fra hele verden for den moderne reisende.


I den spesielle situasjonen vi befinner oss i for reiselivsnæringen ønsker redaksjonen å takke de mange store og små selskapene som hver dag yter god service, skaper arbeidsplasser og tenker nytt for å skape morgendagens reiselivsprodukt. I utgaven du nå har lest har Magasinet på Reisefot gitt vekk en rekke annonser til reiselivsbedrifter for å skape interesse og reiselyst. Det er vårt lille bidrag i disse tider.


God sommer!

scroll to top