Leilighet på Tenerife – den ultimate luksus

Abama-Spa-scaled.jpg

Leiligheter og villaer har tilgang til et flott spa-anlegg.

Er drømmen en luksuriøs leilighet på Tenerife. Eller kanskje en spesialdesignet villa? Abama Luxury Residencese posisjonerer seg mot en åpning av reiselivet. De har inngått kontrakt med PR-byrået United Spirit Nordic for å nå frem til nordmenn som ønsker et bosted på Tenerife.

Abama Luxury Residences er designet for å gi gjestene alt de ønsker . Her er upåklagelig service og eleganse, fortelles det i en pressemelding. Den kanariske øya tilbyr et fantastisk vær hele året og for sin enestående utsikt ut over Atlanterhavet. Abama Luxury Residences består av leiligheter og villaer samt et leilighetshotell. Hotellet er det fantastiske Hotel Ritz Carlton. der er det12 tema-restauranter med ulike kjøkken. Restaurantene byr på til sammen tre Michelin-stjerner.

Mer enn bare leilighet på Tenerife

Den perfekte villa på Tenerife om en søker luksus og kvalitet.

Restauranten Kabuki som har en Michelinstjerne er en av 12 restauranter.

Er du golfspiller og ønsker leilighet på Tenerife er Abama perfekt.

Leiligheter og villaer kommer med ulik størrelse og design.

Ferieanlegget har en fantastisk 18-hulls golfbane, mange tennisbaner, en barneklubb og mye mer.

De ulike leilighetene og villaene kan kjøpes i forskjellige størrelser, design og steder på området.

Det er også mulighet til å bli medlem av den eksklusive klubben “Abama Prestige Owners Club”. Klubben arrangerer regelmessig ulike arrangementer og aktiviteter for sine medlemmer.

Perfekt for golfspillere

Halvparten av dem som har en leilighet eller villa på Abama Luxury Residences besøker disse ofte. En undersøkelse viser at de oppholder seg her fire disse sju ganger i året. Nesten 60 prosent bor her en til tre måneder i måneder i året. Det er kanskje ikke er en tilfeldighet at nesten 50 prosent av gjestene spiller golf.

Når det gjelder Covid-19 har smittespredningen på Kanariøyene som Tenerife tilhører vært begrenset sammenlignet med fastlands-Spania. I Guia de Isadora, hvor Abama Luxury Residences ligger, har det bare vært registrert seks smittede personer (ingen av disse på feriestedet!).

Les også: Det finnes trygge land å reise til

Det er fortsatt litt usikkert når det åpnes opp for reiser fra Norge til Tenerife. Men Magasinet på Reisefot kunne tidligere fortelle at Gjensidige selger reiseforsikringer som dekker alt utenom forhold relatert til Covid-19.

Tekst pressemelding/Terje Engø

Foto Abama Luxury Residences

terje@magasinetreisefot.no

scroll to top