Vår redaksjon

Emil André Rasmussen Engø
Utgiver og redaktør

Epost: emil@magasinetreisefot.no
Telefon +47 942 60 740

Emil har siden han var 12 år levert reisereportasjer og artikler til lokalpresse. Han startet som frilanser for avisen Åsane Tidende og har jobbet to år som medarbeider for Reis.no og Magasinet Reis. Han har så langt besøkt 33 land, noen flere ganger. Han har i tre år arbeidet som turveileder i turinformasjonen til Bergen og Hordaland Turlag (DNT). Han elsker Afrika og Asia, men er like opptatt av Norge og Norden som reisemål.


Terje Engø
Journalist – Fotograf

Epost: terje@magasinetreisefot.no
Telefon: +47 4569 3301

Terje har 43 år i pressen, og har store deler av livet bodd og arbeidet i utlandet, deriblant Australia, Thailand og India. Han er stadig på reisefot og har stor forkjærlighet for Sørøst-Asia og Nord-Afrika. Men som han sier: Våre nære reisemål er like flotte og ofte viktigst for våre lesere. Han elsker god mat og drikke, og er opptatt av bærekraft og sosialt ansvar. Han har besøkt i overkant av hundre land og besitter et stort bildearkiv med mange flotte bilder han vil dele med våre lesere.

Thea Boge
Journalist – Fotograf

Epost: thea@magasinetreisefot.no
Telefon: +47 94193901

Thea har besøkt en rekke land i Europa, Asia, Nord-Amerika og Afrika. Hun formidler reisene sine gjennom kamera og ved å skrive reportasjer. Thea vil også bidra for å synliggjøre Magasinet Reisefot på sosiale medier som Instagram og Facebook. Hun er glad i natur og reiser for å oppleve nye og varierte steder, og ser frem til å bidra i magasinet fra sine reiser. 

Rodrigo Mantovani
Fotograf

Epost: rodrigomantovani@yahoo.com

Rodrigo er brasiliansk og bosatt i Iguasu. Han er kjent for sine flotte bilder fra Iguasufallene, brukt i publikasjoner og kampanjer over hele verden. Han har reist og fortsetter å reise i hele Sør-Amerika, og vil glede våre lesere med flott illustrerte reportasjer. Rodrigo har før han satset på en karriere innen fotografi blant annet bakgrunn som professor innen språk. Han snakker portugisisk, spansk og engelsk.