Få innsikt i Norges nye reisemagasin: Video fra Tarangire i Tanzania

Youtube-bilde.jpg

I den første utgaven av Magasinet på Reisefot blir det skildringer fra Tarangire nasjonalpark i Tanzania gjennom en videoartikkel.

Nasjonalparken er et av de aller flotteste stedene for å se landets unike dyreliv. Storslåtte savanner, skoger av de karakteristiske baobabtrærne og et så variert dyreliv at det nesten strekker seg utenfor fantasiens grenser. Lydene av dyrene, rasling i busker og fuglene som synger dagen inn når solen reiser seg over det mektige landskapet. Det sies at bilder sier mer enn tusen ord – og det er det vårt formål med magasinet vil være.

Digitale flater gjør at vi kan tenke nytt i magasinet vårt. Vi skal ikke bare skrive skildringene, vi skal bruke store bilder og lage interaktive artikler med videoer.

Vi gir en liten forsmak på hva du kan vente i vår første utgave ved å se videoen under teksten. Vårt mål er å nå ut til flest mulig, og vi har derfor valgt å velge en helt åpen og gratis løsning for våre lesere. Ved å melde deg på nyhetsbrevet på høyre side(eller under teksten på mobil) vil du motta magasinet rett i epost. Både den første utgaven og videre utgaver vil du ha mulighet til å lese gratis på både mobil og data – fra hytten som hjemme – og både med og uten nett så lenge den lastes ned.

Følg oss gjerne på sosiale medier for siste nytt. Til høyre ligger linker til våre brukere i sosiale medier, samt vårt eget forum på nett. Her inviterer vi deg til å diskutere, dele bilder med oss andre medlemmer og inspirere oss til å reise.

I en tid hvor reiselivsnæringen sliter er dette viktig. Solen står alltid opp om morgenen – og vi vil snart kunne reise igjen. Oppleve nye kulturer, møte menneskene, smake på mat, se nye landskaper og utvide våre horisonter. Reiseliv er en viktig næring som skaper arbeidsplasser og løfter mennesker ut av fattigdom. Få næringer skaper en så voldsom fordelingseffekt fra de rike landene som Norge, til de mindre heldigstilte landene. Også i vårt eget land er næringen viktig. Både når vi reiser i vårt eget land og når turister fra andre land kommer til oss.

Det er bak denne filosofien Magasinet på Reisefot er skapt. Vi skal ikke bare dele vakre bilder og tekster. Bak våre artikler vil også menneskene som skaper de flotte opplevelsene og minnene være i fokus. Vi ønsker å ta et sosialt ansvar – ved å vise hvordan våre reiser påvirker mennesker over hele verden. Hvordan å reise kan være skapende for nye demokratier, skape arbeid for unge og eldre mennesker og være med på å beskytte dyreliv.

I Tarangire nasjonalpark vokser stammene av dyr som løver og elefanter, som over hele verden, også i Tanzania, er truet. Når det blir mer innbringende å få turister på besøk enn at krypskyttere jakter på dyrene er vi som reiser med på å forandre; vi er med på å beskytte dyrene, og vi hjelper menneskene som står bak og jobber iherdig for at vi skal få lov til å oppleve dette unike dyrelivet å kunne leve av våre opplevelser.

- Når det blir mer innbringende å få turister på besøk enn at krypskyttere jakter på dyrene er vi som reiser med på å forandre; vi er med på å beskytte dyrene, og vi hjelper menneskene som står bak og jobber iherdig for at vi skal få lov til å oppleve dette unike dyrelivet å kunne leve av våre opplevelser.

scroll to top