Annonser og betalt innhold

Hvem er vi?

Magasinet på Reisefot er et digitalt magasin med fokus på reiseliv. Vi har en aktiv nettside hvor det publiseres aktuelle artikler for reiselivsnæringen, enten det handler om destinasjoner, reisetips eller temaer som cruise, hotell, fly eller spa. Vi utgir også et gratis digitalt magasin med lengre reportasjer som er rikt illustrert med bilder. Med et særlig fokus på miljø og bærekraft skiller vi oss fra andre reisemedier. Vi ønsker å sette fokus på de gode tiltakene aktørene i reiselivsbransjen foretar seg.

Vår tidsalder er digital og stadig flere søker mot nett for inspirasjon. Våre reisetrender er i stadig endring og dagens stadig større fokus på både miljømessig- og sosial bærekraft blant reisende gjør oss til en attraktiv partner for å nå ut til morgendagens reisende.

Hva kan vi tilby?

Årsaken til at vi valgte å gå for en heldigital løsning for magasinet er fordi vi ønsker å nå ut til flere. Vårt magasin er gratis å lese på alle enheter som datamaskin og mobil. Dette gjør at vi lettere når ut til leseren. I tillegg tilbyr digitale løsninger bedre muligheter for annonsører enn tradisjonelt papirformat. Gjennom interaktive annonser i magasinet kan annonser gi umiddelbare leads fra leser til annonsør.

Vi kan tilby annonseplasser i både digitalt magasin og på nettside. Gjennom samarbeid med våre annonsører kan annonser plasseres gunstig knyttet mot destinasjoner eller temaer vi skriver om. Vi kan også tilby kunder artikler med betalt innhold. Vi er helt transparente ovenfor våre kunder og kan tilby innsikt i lesertall på både magasin og nettside gjennom Google Analytics.

 

Ta kontakt med oss: annonser@magasinetreisefot.no