Air France og KLM med nye regler for billetter

KLM-scaled.jpg

Nye regler for billetter gjør det atskillig mer attraktivt å fly med KLM eller Air France.

Air France og KLM gjør det nå mulig for kunder å endre eller til og med kansellere bestillingen en dag før avreise. Den økte fleksibiliteten med hensyn til å endre billetter gjøres for å få flere til å våge å reise. Selskapene har tilsammen 144 ukentlige avganger fra norske flyplasser i september.

“I en verden med stadige endringer, er vi glade for å tilby våre kunder full trygghet for deres kommende reiseplaner. Vi vet at mange mennesker vil reise, men er nølende med å bestille på grunn av usikkerheten knyttet til den pågående Covid-19-krisen. Vi forstår dette fullt ut og introduserer derfor full fleksibilitet for kunden til å endre eller til og med kansellere sin bestilling gratis, til en dag før avreise, sier Gauthier le Masne de Chermont, kommersiell direktør i en pressemelding.

Full fleksibilitet gir muligheter

Tross Covid-19 opererer KLM og Air France flyfoirindelser til alle kontinenter. Illustrasjonsfoto Terje Engø

Passasjerene kan nå endre bookinger, dato eller destinasjon uten ekstra kostnad. De kan be om et verdikupong for fremtidig reise med opptil femten prosent ekstra verdi eller full refusjon i kontanter. Mange reisende har vært skremt av nyheter om selskaper som ikke har refundert billetter. Utover høsten er det grunn til å tro at stadig flere flyselskap vil komme med tilsvarende tilbud.

Det er noen viktige datoer å ta hensyn til. Kjøper du billett, avbestiller, og ber om en verdikupong må denne benyttes til å foreta en bestilling før 31. oktober 2020. Hvis ikke taper du bonusen på opptil femten prosent i ekstra verdi. Denne reisen må finne sted innen 15. juni 2021.

Les også: Bytt til selskap som gir deg en gyldig reiseforsikring

Full fleksibilitet gjelder for billetter  med planlagt reise før eller frem til og med 31. mars 2021. Kupongen må du be om før avreisedato., Den er gyldig ett år fra utstedelsesdatoen. Kupongen kan også gjøres om til en kontantrefusjon til prisen av den opprinnelige bestillingen..

Les siste utgave gratis. Klikk på bildet:

 

 

 

 

 

 

 

“Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for alle reisende å få kontakt med familie, venner og forretningsforbindelser, eller å reise på ferie, sier Gauthier le Masne de Chermont, kommersiell direktør.”

144 ukentlige avganger fra Norge

De to flyselskapene flyr fra hele sju norske flyplasser. Av 144 avganger er 15 avganger med Air France til Paris. Disse går fra Bergen og Oslo. Resten er med KLM til Amsterdam.

De 144 avgangene er fordelt slik:

Bergen til Amsterdam: 21 avganger i uken

Bergen til Paris: 3 avganger i uken

Kristiansand til Amsterdam: 14 avganger i uken

Oslo til Amsterdam: 28 avganger i uken

Oslo til Paris: 12 avganger i uken

Stavanger til Amsterdam: 28 avganger i uken

Torp til Amsterdam: 7 avganger i uken

Trondheim til Amsterdam: 14 avganger i uken

Ålesund til Amsterdam: 7 avganger i uken

Air France og KLM opererer for tiden med flyvninger til 85 prosent av nettverket. Det inkluderer over 70 byer i Europa oghele deres nettverk i Frankrike. De opererer også flere internasjonale ruter til alle kontinenter. Før du reiser ber Air France og KLM sine kunder om å sjekke innreisevilkårene og reisedokumentene som kreves ved ankomst. Informasjon finner passasjerene på selskapene sine nettsteder eller i appene.

Av Redaksjonen/pressemelding KLM

terje@magasinetreisefot.no

scroll to top