Abbazia Moscato til norske jordær på sommerturen

massimiliano-martini-IeEFsajuORc-unsplash-1-scaled.jpg

Nydelige jordbær blir enda bedre om de serveres med et glass Abbazia Moscato. Foto Massimiliano Martini.

Norge har kanskje verdens beste jordbær. Når mange nå er på reise i vårt fantastiske land, er det selvfølgelig mange som stopper for å kjøpe jordbær. Noen steder er det selvplukk, andre steder står det boder langs veien hvor barn selger eller det er selvbetjening. Med gode jordbær hører det gode bobler.

Den musserende, søte vinen fra Abbazia er en perfekt følgesvenn er laget på 100 prosent Moscato-druer. Ikke uventet anbefaler importøren den.

 

Abazia Moscato fra historisk vingård

Mellom bølgende vinmarker finner du den historiske vingården Abbazia di San Gaudenzio. Abbazia betyr kloster, og det er nettopp det det en gang var. Man ser fortsatt bevis på denne tiden. Produksjonsanlegget er bygget rundt det gamle kapellet.

Men det er ikke bare kapellet som tar oss tilbake til fortiden- du finner også ruiner og spor av romeRriket flere steder i vinmarkene. Abbazia har alltid hatt en viktig posisjon, og vært en møteplass for hele landsbyen Santo Stefano Belbo. Med den største respekt for naturen, har viner blitt laget her av Santerofamililen i generasjoner

 

Abbazia Moscato til jordbær

Abbazia Moscato Spumante er en søt, musserende vin som passer til enhver festanledning. Perfekt til norske jordbær og søte desserter!

 

Det er ikke alle som fristes av å reise på tur i Europa for å besøke vingårder. Kanskje stenges grenser, kanskje er en ikke fullvaksinert. Selv om det er trygt for de aller fleste er det mange som har valgt Norge som ferieland i år. Så hvorfor ikke kjøpe jordbær og en musserende vin til en svært overkommelig pris, og nyte noe av det gode både Norge og Italia har å by på.

 

Beskrivelse

Lys, strågul farge. Flotte bobler. Aromatisk og frisk med preg av drue, blomst og sitrus. Ren og rett frem. Smak av hvit fersken, sitrus og hylleblomst. Frisk og fin avslutning.

Pris på Vinmonopolet 89,90.

 

Les også:

Gode viner for lange og korte turer

 

 

Tekst: Redaksjonen/Pressemelding fra Astia

scroll to top